Sanitaire voorziening / Spa

Sanitaire voorziening / Spa

Bent u op zoek naar sanitaire ruimtes of droomt u van een eigen spa in de tuin? Bij Steda Housing verkopen we sanitaire ruimtes geschikt voor particulier en zakelijk.

Zoekt u iets speciaals? Ons aanbod staat nog lang niet allemaal op de site. Neem contact met ons op.

Ontdek ons assortiment Sanitaire voorziening / Spa

Jasmine Spa Unit

Jasmine Spa Unit

Een oase van rust

Lotus Complex 1

Lotus Complex 1

Verfrissend eenvoudig!

Flexibele en verplaatsbare sanitaire ruimtes

Steda Housing is gespecialiseerd in tiny houses, lodges en chalets. Met andere woorden alternatieve oplossingen om te wonen en te werken. Daarnaast verkopen we ook sanitaire ruimtes met hetzelfde karakter, flexibel, verplaatsbaar en compact.

Net als de woningen van Steda Housing hoeft u bij onze sanitaire voorzieningen niets in te leveren op luxe. Ook onze sanitaire modellen zijn aan te passen naar wens.

Kies voor Steda Housing en profiteer van al onze voordelen.

  • Eindeloze mogelijkheden.
  • Luxe afwerking.
  • Begeleiding van begin tot eind.

Sanitaire voorzieningen

Een prettige sanitaire voorziening is belangrijk. Onder sanitair wordt verstaan alle water gerelateerde artikelen met als doel de verzorging van het menselijk lichaam. Hieronder vallen douches, toiletten en wastafels maar ook luxere artikelen zoals jacuzzi’s.

Onze sanitaire voorzieningen zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden. Van zakelijk tot particulier, als tijdelijke of permanente oplossing.

Sanitaire voorzieningen camping

Bent u eigenaar van een camping? Als zakelijke klant kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Door onze flexibel bouwer en fabriek kunnen we samen met u de beste sanitaire oplossingen bieden voor uw camping of vakantiepark. Meer weten over de recreatiemarkt?

Naast functionele sanitaire voorzieningen bieden wij ook spa faciliteiten aan. Onze spa unit is voorzien van jacuzzi, sauna en douches. Zo kunt u een speciale luxe voorziening toevoegen aan uw camping of vakantiewoning.

Sanitaire voorzieningen bouwplaats

Onze sanitaire voorzieningen zijn uitermate geschikt voor plekken waar geen toilet aanwezig is. Het Lotus Complex biedt een toilet, wastafel en douche aan.  Hierdoor kunt u overal een comfortabel toiletgebouw aanbieden compleet van alle gemakken voorzien.

Spa in eigen tuin

Droomt u van een eigen spa? De Jasmine Spa Unit biedt u een wellness centrum aan huis. Compleet voorzien van jacuzzi, sauna en douches. Met andere woorden een volledige spa ervaring in uw eigen achtertuin.

Sanitaire voorziening kopen?

Heeft u interesse in een van onze sanitaire gebouwen? Wij helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.