L-Pod

Klein maar aan alles gedacht!

L-Pod

Onze schitterende L-Pod! 

Wat een schitterende woning met eindeloze mogelijkheden. 

Een kleine maar zeer compacte woning met kleine boven verdieping/vide voor extra slaapplaats en opbergruimte! Uiteraard kan de woonkamer ook worden benut als echte woonkamer wanneer er voor alleen een slaapplaats boven wordt gekozen. Een goed alternatief hiervoor zou bijvoorbeeld een slaapbank zijn. 

Verder is hij verrassend ruim met zijn afmetingen van 8.72x3.92. Uiteraard is dit ook in grotere maten te bouwen wanneer gewenst! 

Specificaties

Kies voor STEDA

Eindeloze oplossingen

Vanuit ons ruime aanbod chalets, stacaravans, lodges en andere woonoplossingen zijn de mogelijkheden voor uitbreiding en aanpassingen eindeloos. We werken samen met een flexibel bouwteam en gaan uit van uw woonwensen. Geen standaard woningen dus.

Afwerking

Kiezen voor een kleinere oppervlakte of een prefab woning is niet hetzelfde als inleveren op luxe en comfort. Bij Steda maken we gebruik van hoogwaardige materialen en een luxe afwerking.

Begeleiding

We denken met u mee en begeleiden u in het hele proces. Vanaf het uitkiezen, de aankoop en het afleveren. U kunt op ons bouwen tot uw woning staat.