Wij zijn Steda Housing

In een snel bewegende woningmarkt bieden wij flexibiliteit aan onze klanten, door modulaire en alternatieve woonoplossingen te bieden.  Hiermee werken we mee aan een toekomstbestendige en duurzame oplossing voor de huidige woonproblemen in Nederland.

Vanuit flexibiliteit en maatwerk bieden wij onze klanten comfort. Want wij geloven dat minder ruimte niet gelijk staat aan minder luxe. 

Bij Steda werken we vanuit persoonlijke wensen, het compleet ontzorgen tijdens de aanschaf van een tiny house. Zo helpen wij u van begin tot eind aan uw droomwoning! 

Kies voor STEDA

Eindeloze oplossingen

Vanuit ons ruime aanbod flexwoningen, lodges en andere woonoplossingen zijn de mogelijkheden voor uitbreiding en aanpassingen eindeloos. We werken samen met een flexibel bouwteam en gaan uit van uw woonwensen. Geen standaard woningen dus.

Afwerking

Kiezen voor een kleinere oppervlakte of een prefab woning is niet hetzelfde als inleveren op luxe en comfort. Bij Steda maken we gebruik van hoogwaardige materialen en een luxe afwerking.

Begeleiding

We denken met u mee en begeleiden u in het hele proces. Vanaf het uitkiezen, de aankoop en het afleveren. U kunt op ons bouwen tot uw woning staat.