Vergunningen

We weten allemaal dat in Nederland niks zonder slag of stoot gaat – en zeker niet zonder vergunning! Daarom proberen wij u bij Steda van begin tot eind te ontzorgen bij de aanschaf van uw droomwoning.

Of het nou als mantelzorg woning is of voor de kinderen die graag in de achtertuin komen wonen, wij kunnen uw vergunningsaanvraag van begin tot eind begeleiden. Ook voor grotere projecten kijken we graag vrijblijvend met u mee. Met de expertise van onze huisarchitect is een vergunning in zeker 90% van de gevallen te realiseren.

Schroom dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Kies voor STEDA

Eindeloze oplossingen

Vanuit ons ruime aanbod chalets, stacaravans, lodges en andere woonoplossingen zijn de mogelijkheden voor uitbreiding en aanpassingen eindeloos. We werken samen met een flexibel bouwteam en gaan uit van uw woonwensen. Geen standaard woningen dus.

Afwerking

Kiezen voor een kleinere oppervlakte of een prefab woning is niet hetzelfde als inleveren op luxe en comfort. Bij Steda maken we gebruik van hoogwaardige materialen en een luxe afwerking.

Begeleiding

We denken met u mee en begeleiden u in het hele proces. Vanaf het uitkiezen, de aankoop en het afleveren. U kunt op ons bouwen tot uw woning staat.