Recreatiewoning laten bouwen

Wilt u een recreatiewoning laten bouwen? Steda Housing is leverancier van recreatiewoningen in diverse formaten en stijlen. Wij hebben een groot aanbod en beschikken over een eigen productiefabriek. Dit houdt voor u in: talloze mogelijkheden.

Onze visie is dat u met een recreatiewoning, hoe klein ook in formaat, niet hoeft in te leveren op luxe. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit woningen met een luxe afwerking, zowel van binnen als van buiten.

Ons assortiment recreatiewoningen

Wij bieden diverse typen woningen aan die geschikt zijn als vakantiewoningen. Daarnaast hebben we ook diverse sanitaire oplossingen voor campings en vakantie parken.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons assortiment recreatiewoningen

Laat uw recreatiewoningen bouwen door Steda Housing

Steda Housing is meer dan alleen leverancier van vakantie- en recreatiewoningen. Wij begeleiden u van begin tot eind bij de aankoop en bouw van uw woning.

Ontwerpen en personaliseren van de woning

Wij bieden een ruim aanbod aan ‘standaard’ woningen en chalets aan. Deze bieden de basis voor het ontwerp. Alle modellen die op onze website beschikbaar zijn kunt u aanpassen. Aanpassingen zijn mogelijk in het interieur, het exterieur en u kunt allerlei accessoires toevoegen. Zo past de woning bij u of uw vakantiepark.

Bouw en afwerking

Wij werken samen met een specialistische fabriek die gespecialiseerd is in het bouwen van tiny houses, chalets en lodges. De woning wordt gecreëerd vanuit een modulair systeem met duidelijke instructies voor plaatsen en samenstellen. Tussentijds zijn we altijd bereikbaar om u op de hoogte te houden van de bouw van uw nieuwe maatwerk woning.

Begeleiding bij plaatsing

Bij het plaatsen van de woning zijn wij altijd beschikbaar om u te begeleiden zodat het hele proces soepel verloopt.  

Laat uw recreatiewoningen bouwen door Steda Housing

Recreatiewoningen voor camping en vakantieparken

Eigenaar van een vakantiepark of camping? We komen graag met u in contact. Als leverancier en bouwer van recreatiewoningen leveren we ook aan de zakelijke markt.

Recreatiewoningen voor grote projecten

Of het nu gaat om een tiental woningen of veel meer. Samen met onze fabriek kunnen we ook grote aantallen woningen leveren voor uw vakantiepark. Geheel in de stijl die u wenst.

Recreatiewoningen voor camping en vakantieparken

Recreatiewoning voor particulieren

Zoekt u een recreatiewoning voor uzelf. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor een recreatiewoning op maat. Zo weet u zeker dat uw vakantiewoning volledig is afgestemd op uw wensen en vakantiestijl.

Ook als particuliere klant geldt bij ons dat alles bespreekbaar is op het gebied van uitstraling, afwerking en inrichting.

Recreatiewoning al permanente bewoning

Wilt u permanent verblijven in uw recreatiewoning. Afhankelijk van de gemeente waarin u woont kunt u permanent wonen in een tiny house of lodge. Indien gewenst werken we met u samen om vergunningen en dergelijke voor u te regelen en u te helpen bij uw droom.

Recreatiewoning voor particulieren

Recreatiewoning kopen?

Heeft u interesse in één of meerdere van onze woningen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Recreatiewoning kopen?