Lodges

Lodges

Droomt u van een wonen in een ruime lodge? Met ons assortiment lodges hoeft u niet in te leveren op luxe en ruimte. Al onze logdes zijn geschikt als permanente woning of vakantiewoning. 

Alle woningen die u ziet op de site zijn volledig te personaliseren en aan te passen naar uw wensen en eisen. Welke woning past bij u?

Ontdek ons assortiment Lodges

Provence Twin Unit Lodge

Provence Twin Unit Lodge

Wat een luxe!

San Marino Lodge

San Marino Lodge

Mobiel leven zonder enige luxe in te leveren!

Een lodge van begin tot eind met Steda Housing

Steda Housing is uw leverancier voor lodges. We hebben niet alleen een groot aanbod aan lodge modellen die u direct bij ons kunt afnemen. Tevens bieden we de mogelijkheid om alles te personaliseren, zowel aan het interieur als het exterieur.

Begeleiding nodig? Ook dit is geen probleem, wij faciliteren alles rondom de aankoop van uw lodge, tot aan de plaatsing. Profiteer van de voordelen van Steda Housing.

  • Eindeloze mogelijkheden.
  • Luxe afwerking.
  • Begeleiding van begin tot eind.

Lodge ontwerpen

Onze modellen die worden aangeboden op de website zijn de basis voor uw droomlodge. Vanuit deze bestaande modellen ontwerpen we samen met u een persoonlijke lodge die past bij uw wensen. We kunnen woningen anders indelen, kiezen voor andere gevelbekleding en ga zo maar door.

Lodge interieur

Ook aan de binnenkant kunnen we van alles aanpassen, zodat de woning aansluit bij uw smaak en uw wensen. Indien gewenst regelen we ook interieur samen met ons netwerk aan leveranciers.

Lodge laten bouwen

In onze fabriek bouwen we uw lodge, als modulair systeem of al als geheel. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de status en de planning. Indien mogelijk kunt u zelfs tussendoor komen kijken naar de woning.

Naast de bouw zorgen we er ook voor dat de transport naar de locatie soepel verloopt.

Lodge plaatsen

Eenmaal aangekomen op de locatie controleren we de bestelling en starten we met het plaatsen. Tijdens de plaatsing van uw lodge zijn we beschikbaar om deze te begeleiden. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw lodge.

Wat is een lodge

Een lodge is vergelijkbaar met een chalet, enkel zijn deze vaak in formaat groter. Door de grotere afmetingen zijn onze lodges geschikt voor grotere groepen en zijn ze uitermate geschikt als bijvoorbeeld een vakantiewoning.

Een lodge als woning

Onze lodges zijn uitermate geschikt als permanente bewoning. Ze zijn ruim opgezet en u hoeft niet in te leveren op luxe. Qua afwerking is er van alles mogelijk. Onze gelijkvloerse lodges zijn ook als seniorenwoning ideaal.

Een lodge voor uw camping of recreatiepark

Bent u eigenaar van een camping of vakantiepark? Lodges zijn ideaal als recreatiewoning. Ze zijn geschikt voor grotere groepen en bieden veel slaapplaatsen aan. Samen met onze fabriek kunnen we u grote hoeveelheden lodges aanbieden.

Lodge kopen?

Heeft u interesse in een van onze lodges? Wij helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.