Tiny house Zeeland

De Tiny house beweging groeit ook in Zeeland.  Bent u op zoek naar een tiny house als permanente woning, vakantiewoning of als kangoeroe woning voor kinderen of ouders? Steda Housing biedt diverse housing solutions voor iedere situatie. Bent u op zoek naar een tiny house in Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tiny house kopen in Zeeland

Tiny houses zijn al langere tijd populair in Nederland. Zo zijn er veel vakantieparken en B&B’s waar u al kunt overnachten in een tiny house. Maar waar kunt u terecht als u op zoek bent naar een tiny house voor een meer permanente bewoning?

Steda Housing is een Zeeuws bedrijf gericht op het ondersteunen van uw reis naar uw perfecte tiny house. Van de zoektocht naar het perfecte model tot aan plaatsing.

Tiny house Zeeland

Wonen in een tiny house in Zeeland

We zien steeds meer aandacht voor tiny wonen, voor verschillende redenen en door verschillende mensen. Daarom bieden we bij Steda Housing een groot en divers aanbod aan oplossingen aan. Van woningen geschikt voor gezinnen, singles en stellen in diverse leeftijdsklasse. Bent u zelf op zoek naar een tiny house of bent u op zoek naar een kangaroe woning voor uw ouders of kind? De realisatie van een tiny house kan veel stress met zich meebrengen. Daarom staan de professionals van Steda Housing voor u klaar. 

Als u een tiny house wilt realiseren op uw eigen grond, zoals in uw achtertuin, mag dat dan zomaar. In Zeeland zien we dat de provincie steeds meer wil doen om alternatieve woonruimtes zoals tiny houses te realiseren. Toch blijkt het gedoe met vergunningen voor velen een vraag. Daarom werken we met een huisarchitect samen om te begeleiden bij vergunningen. 

Wonen in een tiny house in Zeeland

Ruim assortiment voor alle toepassingen

Wat voor type woning u ook zoekt wij hebben de ideale woning voor u. Van ruime lodges tot kleine woningen. Maar allemaal luxe afgewerkt en voorzien van alle gemakken. Want onze visie is: Kleiner wonen betekent niet dat u moet inleveren op comfort.

Onze woningen bekijken?
 

Ruim assortiment voor alle toepassingen

Tiny house bouwen in Zeeland

Al onze woningen worden gebouwd in onze gespecialiseerde fabriek. Dit betekent dat alle woningen aan te passen zijn naar wens. Kleiner wonen is voor velen een grote stap, daarom is het belangrijk dat uw woning comfortabel is en past bij uw manier van wonen. U weet zelf het beste wat u nodig heeft, daarom ontwerpen we samen met u een woning vanuit onze basis modellen. Uw woning wordt volledig gerealiseerd in de fabriek en geleverd als pre-fab woning of indien mogelijk al als kant en klare woning. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw woning op de juiste plek wordt afgeleverd en wordt geplaatst. 

Bij Steda Housing bent u betrokken bij de bouw van uw woning, alsof u dit zelf doet. Maar dan zonder het gedoe! Wij realiseren uw wensen en ideeën. 

Tiny house bouwen in Zeeland

Kies voor Steda Housing Solutions

Wij zijn gevestigd in Zeeland, zo is het voor u makkelijker om een woning te realiseren in Zeeland. Daarnaast bieden we u veel meer dan enkel uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor talloze voordelen en een totaalpakket voor uw tiny house.
 

  • Eindeloze oplossingen: Een ruim aanbod standaard modellen die u kunt aanpassen naar wens.
  • Luxe afwerking: Al onze woningen hebben een luxe afwerking zodat u kunt genieten van comfort.
  • Volledige begeleiding: U kunt op ons rekenen bij ontwerpen, bouwen en plaatsen van uw woning.
  • Vergunningen: Indien gewenst helpen we met vergunningen en dergelijke.
Kies voor Steda Housing Solutions