Tiny House

Tiny House

Droomt u van wonen in een tiny house? Bij Steda Housing vindt u een ruim assortiment aan tiny houses en chalets. Al onze woningen zijn geschikt als permanente woning of vakantiechalet.

Alle woningen die u ziet op de site zijn volledig te personaliseren en aan te passen naar uw wensen en eisen. Welke woning past bij u?

Ontdek ons assortiment Tiny House

Capri Wood Interior

Capri Wood Interior

Zoals u van de Capri gewend bent, met een andere afwerking!

G-spot

G-spot

Luxe woning met prachtig uitzicht.

Joli Natur

Joli Natur

Ecologische tiny house met natuurlijke uitstraling.

Small Pod

Small Pod

Klein maar fijn, alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen in 16 vierkante meter.

Sunrise

Sunrise

The sky is the limit!

Texel Individual

Texel Individual

Rustiek en ruimtelijk!

Hotel Solution

Hotel Solution

Een compacte oplossing!

Capri Luxurior

Capri Luxurior

Luxe, compleet met terras!

Joli Sky

Joli Sky

Uit de hoogte

Uw eigen tiny house kopen?

Tiny houses veroveren de wereld. Steeds meer mensen kiezen voor het wonen in een tiny house. In de huidige woningmarkt is het belangrijk om flexibele woningoplossingen te bieden. Bij Steda Housing vinden we dat kleiner wonen niet betekent dat u hoeft in te leveren op luxe. Daarom leveren we kleine woningen voorzien van alle luxe afwerkingen die u ook in een normaal huis zou verwachten. Volledig afgewerkte badkamers, volledige keukens en meerdere slaapkamers. Naast de ‘standaard’ luxe afwerking in al onze woningen kunt u de woning volledig naar wens aanpassen. 

Bij Steda werken we vanuit persoonlijke wensen, het compleet ontzorgen tijdens de aanschaf van een tiny house. Zo helpen wij u van begin tot eind aan uw droomwoning! 

Tiny houses met Steda Housing

Steda Housing is meer dan alleen verkoper van tiny houses. Bij ons kunt u terecht voor alle facetten rondom uw nieuwe woning. Wij begeleiden u bij de aanschaf van uw tiny house van begin tot eind. Van het ontwerpen tot het afleveren. Vanuit onze basis modellen creëren we voor u een woning die speciaal voor u gemaakt is. Kies voor Steda Housing en profiteer van al onze voordelen.

  • Eindeloze mogelijkheden.
  • Luxe afwerking.
  • Begeleiding van begin tot eind.

Tiny house ontwerpen

Vanuit uw wensen bekijken we onze bestaande modellen en passen we deze aan. We ontwerpen samen met u de ideale woning. Voordat uw woning er staat maken we met juiste ontwerp tekeningen duidelijk hoe de woning eruit komt te zien. We kunnen samen met u vrijwel alle aspecten van uw woning aanpassen, zoals layout aantal slaapkamers en de bekleding van de buitenkant. Zie onze modellen als uw canvas om uw droomwoning te realiseren. 

Tiny house interieur

Ook de binnenkant van uw nieuwe tiny house is volledig naar uw smaak aan te passen. In ons assortiment ziet u wat er mogelijk is. Wij kunnen u helpen met het samenstellen van uw interieur of u koopt uw woning zonder interieur. Zo is uw woning perfect naar uw smaak aan te passen qua badkamer, keuken en alle andere aspecten van uw interieur. 

Tiny house laten bouwen

Als u gekozen heeft voor uw droomwoning gaan we aan de slag. In de fabriek wordt u tiny house gemaakt. We sturen u tussentijds foto's en indien gewenst kunt u komen kijken. 

De woning wordt geleverd met een modulair systeem zodat deze makkelijk te plaatsen is. Andere woningen worden als gehele woning geleverd. Tijdens de bouw zijn we altijd bereikbaar om u op de hoogte te houden.

Tiny house plaatsen

Als uw woning geleverd is kunnen we starten met plaatsen. Ook bij het plaatsen zijn we beschikbaar om u te begeleiden en de plaatsing te faciliteren. Zo kunt u na een samenwerking met Steda Housing gewoon gaan genieten van uw nieuwe woning zonder gedoe. 

Ons werk is pas klaar als uw nieuwe woining op de juiste plek staat. Zo begeleiden we bij Steda Housing van begin tot eind. 

Tiny house op maat

Bij Steda Housing is maatwerk onze specialiteit. Uw woning afgestemd op uw wensen. Iedereen heeft eigen wensen en eisen voor een woning en comfortabel leven. Of u nu kiest voor een grote luxe badkamer of extra bergruimte. We bekijken met u alle mogelijkheden om uw woning naar wens te maken. Zo hoeft u niet in te leveren op comfort. 

Naast onze maatwerkoplossingen kunt u bij ons ook terecht voor kant-en-klaar modellen. In onze fabrieksvoorraad verkopen we tiny houses die al klaar zijn. Op 

Onze tiny house modellen

We hebben een ruim aanbod tiny houses in diverse stijlen. Naast tiny houses bieden we ook mogelijkheden met meer vierkante meters. Op zoek naar een grotere woning? Bekijk ons aanbod lodges.

Ons aanbod groeit nog dagelijks. Op de website bieden we slechts een beeld van wat er mogelijk is.  Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact op.

Luxe tiny house

Onze woningen staan bekend om het luxe karakter en een luxe afwerking. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. We maken gebruik van duurzame materialen zodat uw woning lang meegaat. Wij geloven namelijk dat een kleine woning niet gelijk staat aan weinig luxe. U kunt uw woning zo luxe maken als u dit zelf wenst. Zo hebben we zelfs tiny houses in ons assortiment met meerdere badkamers.

Modern tiny house

We bieden ‘klassieke’ chalets aan en tiny houses met een moderne uitstraling. Kleuren en gevelbekleding maken een groot verschil in de uitstraling van uw woning. Zo kunnen we uw woning de uitstraling geven die u wenst. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten gevelbekleding, aluminium of stoer metaal. Alles is mogelijk.

Tiny houses te koop bij Steda Housing

Koop een woning bij Steda Housing. U kunt alles kiezen uit ons aanbod en dit aanpassen naar wens. Vraag een offerte aan voor uw favoriete woning of kom deze eerst bezichtigen.

Wat kost een tiny house?

We snappen dat u graag weet waar u aan toe bent. Helaas is het niet mogelijk om een prijs vooraf te geven voor onze tiny house. De prijs is volledig afhankelijk van uw wensen en de afwerking. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen om een prijsindicatie met een vrijblijvende offerte.